El teu suport pot marcar la diferència entre la vida i la mort

Si no visualitzes correctament aquest e-mail, fes click aquí

   

For an english version, click here

Cliquez ici pour voir la version française

   
 
Logo Open Arms
 
 
 
 

Salpa la Missió 111 a bord de l’Astral

 
 

Open Arms

 

Hola,

Som al mig de l'estiu i la situació a la Mediterrània és alarmant. Des del començament del 2024, se succeeixen els naufragis, i més de 1.098 persones han mort ofegades mentre buscaven una vida millor. 62 eren nens i fins i tot nadons.

Per això, aquest dimarts salparem a bord del nostre veler Astral, en una nova i crucial missió d'observació, vigilància i denúncia a la Mediterrània, la Missió 111.

Són gairebé 70.000 les persones que hem salvat en tot just 9 anys i seguirem protegint les vides en perill perquè és la nostra missió i el nostre compromís.

No obstant això, cada cop és més difícil dur a terme la nostra tasca humanitària, i els obstacles a què ens enfrontem i la pressió a què estem sotmesos són més grans. Per això necessitem més que mai que segueixis al nostre costat. Perquè som al costat correcte de la història.

DONA

 

La crisi humanitària a la Mediterrània s'agreuja en aquest mar convertit en una enorme fossa comuna. És el resultat de la inacció deliberada de la Unió Europea i de polítiques d'assetjament i fustigació a la feina d'organitzacions humanitàries com la nostra, com les que repetidament duen a terme el govern italià de Meloni i Salvini.

Ens assignen ports de desembarcament molt més llunyans del que dicten els convenis internacionals i la Llei del Mar i ens imposen bloquejos i multes de milers d'euros, amb el cínic objectiu d’invisibilitzar aquesta emergència i evitar testimonis incòmodes, sense que els importi gens ni mica el patiment dels qui es juguen la vida al mar.

Però nosaltres seguirem amb la nostra tasca, costi el que costi. Per això, et vull convidar a sumar-te a la Missió 111. La teva ajuda és essencial per tirar endavant el nostre compromís i pot marcar la diferència entre la vida i la mort.

FES-TE’N MEMBRE

 

 
 
  Logo Open Arms

AJUDA'NS A SEGUIR

 

www.openarms.es/ca

Facebook   Twitter   Instagram   Tiktok   Whatsapp

Si ho desitges, pots donar-te de baixa